16 Ocak 2014

neseli quilling kutu calismaları

KUTU DEYİP GEÇMEYİN:)


Fotoğraf albümlerimi dolaşırken ilk kutu çalışmalarıma rastladım. Ablamla bu kutuları yaparken büyük keyif almıştık. Bir de yaptığım quilling çiçeklerle süslenince bir başka güzel oldu kutular... Hem de en basit tekniklerle yapılan çiçekler olmasına rağmen. Bir de acemilik sonrası çıkanları görmelisiniz:)))

Zaten renklerle haşır neşir olmak işin eğlenceli tarafı... Çocuklar gibi:))) Bunun için de profesyonelliğe de gerek yok yani:) Böylesi basit tekniklerle daha neler çıkar neler...
    
    Bir diğer güzellik ise hediyenizi kendi yaptığınız ambalajla sunuyor olmanın keyfi...

      Pembe ayıcık Billur'a doğum günü hediyesi olarak yapılmıştı, kutusuyla birlikte. Kardan adam ve çiçek magnet ise Meral Sanatevi sahibesi Meral Hanım'a hediye olarak verilmişti. Hediyeleşmek gerçekten çoook güzelllll:))) Verdikçe, paylaştıkça mutlu olmanın keyfi... Bu kadar küçük şeylerle bile mutlu olabilmenin güzelliği... Daha çok şey yazabilirim ama yeter şimdilik:))))

neseli quilling kutu calismaları

      Biraz da son çalışmalarıma bakalım... Artık kağıtla birlikte diğer malzemeler de kullanılmaya başlandı. Kurdele, inci, v.b.... Kırmızı siyah kutu çalışmasında olduğu gibi ahşap kutu da quillingden nasibini aldı:)))

      Quilling her zaman, her yerde...

     
neseli quilling kutu calismaları


neseli quilling kutu calismaları

2 yorum:

  1. Gerçekten de takdire şayan işler çıkartmışsınız. Sizi heyecanla takip edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğeninizi dile getirmenize çok sevindim. İnsanı motive ediyor doğrusu:)))

      Sil