13 Mayıs 2015

neşeli quilling basında

VIP YAŞAM DERGİSİNDEYİM


Bu sıralar pek aktif miyim ne?:)))

Bizim Kocaeli mayıs ayı eki VIP YAŞAM dergisinde ben de yer aldım. 46. ve 47. sayfalardayım:))) Gazete ve dergiye tıkladığınızda röportajı görebilirsiniz.

Kendilerine buradan tekrar teşekkür ediyorum bana bu fırsatı verdikleri için.

Diyorum ya quilling kağıt kıvırma sanatını tanıtmak için hiç bir fırsatı kaçırmayacağım diye... Bu sefer de yerel basından davet gelince seve seve kabul ettim.
   
Nisan ayında Tülay Hanımla gerçekleştirmiştik röportajı... Defalarca quilling dünyasına girişimi anlatmaktan bıkmayacağım herhalde:))) Sağolsun Tülay Hanım da bıkmadan dinledi beni:)))

neşeli quilling basında


     Son aylarda hep ilkleri yaşamanın keyfini çıkarıyorum. Önce Derya Baykal'ın programı, daha sonra evlilik fuarı ve en son olarak da dergi... Tüm bunları rengarenk şeritlerin dünyası quilling sayesinde yaşıyorum. Ve hayatımın en mutlu dönemini geçiriyorum. İnsanın bu kadar zevk aldığı bir işi yapıyor olması büyük bir ayrıcalık diye düşünüyorum. Allah herkese nasip etsin demeden de duramayacağım:)))

5 yorum:

  1. Çok güzel çalışmalarınız var, hayranlıkla takip ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Esra Hanım... Kendi çapımızda bir şeyler yapmaya çalışıyoruz nacizane:))))

      Sil
  2. haarıka ısler elıne saglıkkk bayıldımm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yorumlarınızla şevkimi artırıyorsunuz.

      Sil
  3. Working with this E-commerce web development agency was a game-changer for our business. They guided us through the entire process, from choosing the right platform to creating a customized design that perfectly fits our brand.

    YanıtlaSil